Programa 2020

Programa d'Activitats Toc de Corn 2020

En busca del Toc 2020
Gimcana lúdica, festiva i intel·lectual per a tots els públics. 

El confinament ha fet perdre el nord als cornuts i cornudes de Cornellà. A través de reptes i proves, una gimcana permetrà tornar a connectar, tornar a construir creativament i socialment la nostra cultura popular i sobretot passar una estona inoblidable al voltant dels nostres.


Descobreix la imatge amagada de les festes populars del Toc de Corn 2020
Durant el corpus, apareixeran pels diferents barris de Cornellà, cartells de les Festes Populars del Toc de Corn 2020.

Cadascun dels cartells mostrarà dos codis QR. Un dels codis correspon a una pista de la Gimcana “En busca el Toc 2020”, l’altra us permetrà la descarrega d’una imatge. Aquesta imatge per si sola, no us significarà res. Ara bé, cada cartell i cada codi QR us permetran la descarrega d’imatges diferents. Un cop en tingueu unes quantes, les podreu posar de costat i mirar de recompondre el puzle. De mica en mica obtindreu una imatge representativa de les festes del Toc de Corn 2020.

Aquells que descobriu el missatge que transmet la composició final, ens podeu escriure aquí: https://bit.ly/2U2bTZf i en uns dies rebreu una còpia digital preparada per tal que us pugueu imprimir i penjar a casa la imatge amagada del Toc de Corn 2020.

TV TOC
"Viu l'essència del Toc de Corn Dissabte 13 de juny de 18h a 23h a TV-TOC". Activitats per petits I grans, concerts i moltes sorpreses.
Dissabte 13 de juny de les 18h a 23h en rigorós DIRECTE.
Més informació: https://bit.ly/30bqzZO

Envia'ns la teva foto del Toc de Corn
Segur que has passat moltes hores a la plaça Rosa Sensat... Segur que hi has fet amics i amigues... Fins i tot potser hi vas conèixer la teva parella. El Toc de Corn som tots, i cadascú en guarda la seva vivència.

Aquest any que no ens podrem trobar a plaça, publicarem fotos a xarxes socials, per tal que tothom vegi com n'és de bonica la nostra festa a plaça.

Fes-nos arribar a través d'aquest formulari la foto més maca i representativa de les festes del Toc de Corn, del que representen per tu i pels teus companys i companyes. Si vols, hi pots afegir un text.

Comentaris

Entrades populars