Divendres de música per tothom

20:00h Música amb en Jaume Barri
Concert infantil que farà les delícies de qualsevol adult. Jaume Barri es dedica a l’animació per a la mainada des de fa 24 anys i, per ara ja porta més de 3.500 actuacions fetes arreu del país i a d’altres indrets com el Brasil, Sarajevo, Brussel·les, França, Bolívia, Madrid o Luxemburg.... i avui al TOC de CORN. No us el podeu pedre.


22:00h Concert de nit amb Mossèn Bramit Morera i els Morts
Peculiars i terrorífics, així descrivim des del TOC de CORN a la banda de Mossen Bramit Morera i Els Morts. Es tracta d'una formació musical que fa aixecar els morts, segons indiquen ells mateixos en un comunicat: Rock'n´roll, garatge i punk amb influències psicodèliques.

La posada en escena d'aquesta particular banda, d'estètica decimonònica i molt teatral, junt amb el seu discurs terrorífic basat en llegendes i fets històrics de la Corona d'Aragó, fan que cada concert esdevingui una experiència catàrtica i una festa memorable.

23:30h Concert de nit amb FunKiwis
Funkiwi's és un gruo valencià que fussiona el funk amb d'altres estils com el rock, el metal, el rap, el reggae i la música disco. Són 9 integrants, bojos per la música amb un únic objectiu: disfrutar i fer que el públic disfruti.

Entrades populars