Gràcies cornuts, gràcies Parc de Rosa Sensat! Ho hem tornat a aconseguir.

Ens hem tornar a superar. I la prova, és que ahir després de recollir, ens varem fer petons i abraçades. Sentides i orgulloses. Per fer el que fem i per fer-ho com ho fem. Potser aquests petons i abraçades contenen i esdevenen tot el sentit de la nostra festa. De la nostra participació.


I petons i abraçades també al Parc, al nostre estimat Parc Rosa Sensat. Ell ens ha acollit com sempre, donant-nos espais, racons, ombra i gespa que han acompanyat les nostres activitats. El Parc ens ha agraït deixar de ser postal per ser un contenidor de vida. de somriures, d'ús i de producció de cultura popular i de ciutadans conscients que cal respectar-lo. I no li sap greu quedar una mica gris i trepitjat, res no paga poder exercir el servei per al qual ha estat construït.

I gràcies a totes les col·laboradores, les antigues i les noves i les que vindran. Perquè l'any vinent tornarem a sortir a ocupar i gaudir de la ciutat, d'una manera forta, sorollosa i estrident, perquè sí i perquè la nostra revolució passa pel nostre coneixement i interacció com a ciutadans.

I per postres, us recull de totes les fotos organitzades en els quatre dies que ha durat la festa:
- Dijous 20 de juny
- Divendres 21 de juny
- Dissabte 22 de juny
- Diumenge 23 de juny

FORÇA TOC DE CORN!



Entrades populars