Primeríssim text de presentació de la primera edició a les entitats i particulars de Cornellà

El text es va redactar amb ànim d'implicar al màxim de gent en un projecte que tot just veia la llum i necessitava la implicació de més ciutadans. Va se cap al novembre de 2007.

"Cornuts i Cornudes,

Mireu, tenim un projecte entre mans que sense vosaltres no podem tirar endavant. Si us pregunteu qui som? Només us podem dir que simplement som gent de Cornellà. Que ens hem preguntat quina és la nostra implicació amb la ciutat, la nostra identificació, la participació ... Mica en mica ens hem anat contagiant els uns als altres tot un seguit de sensacions, una il•lusió. Una il•lusió que volem extendre a tots/es vosaltres. Ens imaginem un teixit social capaç de conviure i construir en una ciutat inquieta, capaç de sorprendre i de sorprendre’s.

Us proposem un punt de partida per començar a crèixer plegats. Treballant des de la col·lectivitat per un objectiu comú. Una Festa Major de les persones, no dels espectacles. Una Festa Major diversa, no de majories. Una Festa al poble, no als centres de consum d’oci organitzat. Una Festa que la fem entre tots, seductora, engrescadora, grossa, una festa que ens il·lusioni, amb rauxa, que ens torni bojos! . Una festa en la que puguem compartir un ball, un sopar, un diàleg o una copa."

Entrades populars