V Torneig de parxís Toc de Corn Festa Major de Cornellà

Només falten 72 dies per la gran final i no estem parlant de la final de la “chàmpions”, estem parlant de la gran final en la que hi ha en joc un parell de pernils i moltes ganes de passar-ho be.

Aquest any serà el cinquè Torneig de Parxís del Toc de Corn a la Festa Major de Cornellà. Aneu pensant de fer un forat i, com cada any quan tingueu clar si podeu venir, envieu-nos un correu a tocdeparxis@hotmail.com amb els noms de la parella. Sis plau, feu-ho també extensiu a altres amics o familiars.

Aprofitem, per fer-vos arribar l’anunci d’un altre torneig que ens han demanat que us fem arribar i que us pot interessar:

“En vista de l’èxit que, any rere any, té el torneig de Parxís que organitza Toc de Corn per la Festa Major de Cornellà, us proposem un Torneig de Parxís d’entrenament per al dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a les 6 de la tarda, al pati del Patronat Cultural Recreatiu. El torneig serà per parelles, gratuït i només us heu d’inscriure enviant un missatge amb el vostre nom, abans del 15 d’abril, a un d’aquests correus:
Elisenda Rebordosa: perpie21@gmail.com
Jordi Castells: jordicastells@cmail.cat

Si no teniu parella, us la buscarem nosaltres. Tenint en compte la diada, els premis per als guanyadors consistiran en dos lots de llibres, un per als guanyadors i un altre per als finalistes. Si hi ha prou participants, farem dues categories: una per a nens fins a 12 anys i una altra per a adults. Si voleu, doncs, podeu indicar-nos l’edat dels participants infantils.

Animeu-vos a participar-hi! Esperem els vostres correus!”

Doncs, ja sabeu si us voleu apuntar o si coneixeu algú que hi vulgui participar només cal enviar un correu.

Des del Toc de Parxís us desitgem sort i com ja sabeu la sort no depèn només dels daus!

Toc de Parxís de Toc de Corn

Entrades populars