Gimcana: En busca del Toc 2020

El confinament ha fet perdre el nord als cornuts i cornudes de Cornellà. A través de reptes i proves, una gimcana permetrà tornar a connectar, tornar a construir creativament i socialment la nostra cultura popular i sobretot passar una estona inoblidable al voltant dels nostres.

Gimcana lúdica, festiva i intel·lectual per a tots els públics. 
 
Dates:
La Gimcana es podrà realitzar indistintament qualsevol d’aquests dies, 11, 12 i 13 de juny (fins les 15h). 

Equips i inscripció:
Els equips han de tenir un màxim de 9 integrants. Inscripció prèvia obligatòria a: 

Material:
  • Imprescindible mòbil amb dades obertes per tal d’accedir a les proves, rebre indicacions i enviar els comprovants de superació 
  • Compte de Google, imprescindible per poder enviar els comprovants de superació de cadascun dels reptes (si ningú de l'equip en disposa, en podeu crear un només per la gimcana)
  • Barret (opcional)
  • Samarreta del Toc de Corn (opcional)

Pistes, proves i reptes:
Les pistes, proves i reptes es distribuiran al llarg de diferents espais i valors representatius de les festes populars del Toc de Corn i de Cornellà de Llobregat.

Cada equip, rebrà un correu electrònic amb instruccions precises respecte on han de començar la Gimcana.

Al finalitzar cadascuna de les proves, caldrà respondre a un formulari que permetrà a l’equip organitzador avaluar la superació del repte i comptabilitzar o no els punts. 

Per viure la gimcana entre tots i totes podeu publicar a les xarxes socials imatges de la vostra aventura amb el hashtag #enbuscadeltoc2020

Punts i premis:
La superació de cada prova de la gimcana suposa 10 punts per a l'equip participant. Els organitzadors en funció de les respostes, decidiran si està superada o no.

Tots els equips que superin els 100 punts, entraran en el sorteig d'un pernil. Aquest sorteig es farà en directe al llarg de la tarda de dissabte. Consulteu el web per conèixer l'adreça/canal de retransmissió: https://tocdecorn.blogspot.com/

Bonificacions:
  • Si tots els membres de l’equip porten una samarreta del Toc de Corn, de qualsevol de les seves edicions, 10 punts extra.
    https://bit.ly/3dp83Ry
  • Si l’equip fa un vermut a qualsevol plaça de Cornellà, i tots porten barret de palla i els majors d’edat fan una cervesa amb un got de qualsevol edició del toc, 10 punts extra.
    https://bit.ly/3ezZEe0
  • Si descobriu el motiu de la imatge amagada de les festes populars del Toc de Corn 2020 (mireu aquesta entrada al programa), 10 punts extra.
    https://bit.ly/2U2bTZf

Entrades populars