Post Gimcana

En aquestes festes del Corpus, estranyes i insòlites com mai haguéssim imaginat, des del TOC hem volgut proposar una activitat que ens permetés sortir al carrer, preservant en la mesura del possible la salut de tots i totes. Sortir al carrer, si, viure’l altre cop després de mesos enyorant-lo i descobrir barris i racons. I és clar, mantenir l’essència del TOC.
 
Amb aquesta premissa vàrem idear fa un parell de mesos una Gimcana que avarques el màxim nombre de zones, que s’adaptés a totes les edats i que no deixes ningú a fora. Avui ja sabem la mesura de la vidriera de la Biblioteca Marta Mata, idear plats com els genis de plats, podem cantar la cançó del Toc, fins i tot hem descobert que aquí a Cornellà se’ns dona de meravella fer malabars, com a la vida mateixa...
 
Avui diumenge, dia de desmuntatge del Toc, ens quedem amb bon regust de boca després de comprovar el volum de persones que han participat en aquesta Gimcana de tres dies: 24 equips, prop de 250 participants, 300 records entre fotos i vídeos, més de 10 km de recorregut i unes quantes anècdotes que ens ajuden a reafirmar-nos en la nostra idea, que el que es fa dels del Toc es percep i té un impacte positiu a les persones de Cornellà. Genial doncs: aquest és l’esperit del Toc.
 
Volem agrair als equips que han participat i felicitar als guanyadors, “Garriga’s Power” i els “Mascarillas”. Per a nosaltres ha estat un projecte divertit i saber que la gent ho ha passat bé és el millor resultat.
 
Aquesta Gimcana ens ha deixat alguns moments especialment bonics. A l’enllaç podreu veure algunes de les fotos que ens heu compartit durant les proves.


Entrades populars